december 07, 2011

Pernilla Rönnberg, grundare Estelle & Thild
Estelle & Thild grundades 2007 av Pernilla Rönnberg. När hon fick sin första dotter fann hon inga milda ekologiska barnprodukter. Istället hittade hon bara produkter som innehöll kemiska tillsatser och starka eteriska doftoljor. Det gav henne idén om att själv skapa en helt ekologisk hudvårdsserie med så rena, naturliga och hudvänliga produkter som möjligt. För att garantera bästa kvalitet, togs produkterna fram tillsammans med dermatolog och barnläkare. Innehållet och produktionen blev sedan ekologiskt certifierade av Ecocert. 


Den stora efterfrågan resulterade även i en hud- och kroppsvårdsserie för vuxna. Konceptet var detsamma - en mild högkvalitativ, ekologisk hudvårdsserie för medvetna konsumenter som värnar om både hälsa och natur. Estelle & Thilds produktsortiment har vuxit till över 25 produkter och ökas kontinuerligt, nu senast med ett färgat lipbalm och ansiktsserum och olja som motverkar åldrandet. 


Pernillas mission är att växa främst för att kunna göra skillnad i vår omgivning. Så nästa gång du funderar på att handla en hudvårdsprodukt, vänd på förpackningen och läs vad den innehåller och välj sedan en av Estelle & Thilds produkter och gör en skillnad du med. Jag bara älskar ansiktskrämen, ger min hud precis det den behöver. I Sverige, Norge och Finland hittar du Estelle & Thild på KICKS butikerna, på Apotek Hjärtat i Sverige, Illum och Magasin i Danmark. Nyligen har Estelle & Thild också lanserat på prestigefyllda Skins i Holland och på Harrods i England. Heja Pernilla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar