december 13, 2011

Renée Voltaire, grundare Renée VoltaireRenée Voltaire startade bolaget med samma namn år 2005. Sedan dess har bolaget växt så det knakar och förra året omsatte bolaget 27 mkr. Renée arbetade i mormors bageri när hon var ung och har sedan dess provat på det mesta inom restaurangvärlden. Renée Voltaire har idag 20 anställda och sortimentet av ekologiska livsmedelsprodukter har väl få missat på ICA och hos andra återförsäljare.  Alla som jobbar på Renée Voltaire har precis som Renée ett brinnande intresse för hälsosam mat. 


Renée vill förändra världen med kniv och gaffel - inspirera, sprida kunskap och skapa nya produkter som gör matlagningen roligare, vilket hon verkligen har lyckats med. Hon har en alldeles egen matfilosofi: "Det är en salig blandning av allt från raw food till yoga och ekologisk odling", skriver hon i nya boken Salig Blanding. Gå in på reneevoltaire.se och beställ mat och böcker, boka catering, få tips på recept och boka hälsoinspirerande resor. Renée Voltaire har också ett samarbete med Mathem.se där du kan beställa Renées frukostkasse med massa bra energi.


Nu är julen snart här och vad passar bättre på julbordet än Renées Goda Bröd (som du ser på bilden). Receptet finner du på recept.nu, eller så klickar du bara på länken som jag har lagt in ovan. Ett underbart gott bröd med honung och äpple som inte behöver någon jästid. Och köp boken Salig Blandning i julklapp till någon du håller kär. Heja Renée! Och tusen tack för alla goda recept - du är en sann eldsjäl!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar