januari 13, 2012

Ebba Bonnier, grundare Femme Natural Boost


Ebba Bonnier och Vahid Toosi kom på idén till energidrycken Femme Natural Boost för drygt ett år sedan när de satt och pluggade på Handelshögskolan och upptäckte att killarna drack energidrycker som Red Bull, men att tjejerna drack annat. Under hösten 2011 lanserade Femme Natural Boost - en 100 % naturlig och uppfriskande god energidryck för tjejer.


Extrakt från guarana och ingefära, mixat med naturligt koffein från gröna bönor, ger den naturliga energikicken. Ginseng hjälper kroppen att hantera stress och återställer balansen. Drycken innehåller dessutom Mate-extrakt - den antiinflammatoriska mirakelingrediensen som ger en perfekt pigghetskänsla och gör underverk för kroppen. Juicen kommer från grapefrukt, apelsin, citron och lime. Och för att göra Femme Natural Boost så boostande som möjligt har man lagt till aciafrukt, rik på antioxidanter som skyddar mot oxidativ skada, och acerolajuice från det brasilianska, c-vitaminproppade superbäret. 


Femma Natural Boost innehåller inte Taurin, inget tillsatt socker och inga sötningsmedel. Bara naturliga energikällor och ingenting annat. Femme Natural Boost kan du köpa på ICA och andra utvalda butiker för 20 kr burken. Heja Ebba!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar