januari 21, 2012

Jessica Löfström, grundare ExpanderaMeraJessica är en entreprenör som har drivit företag inom alltifrån souvenirimport och konsthantverk till viltkött. Med företaget ExpanderaMera har hon gått i bräschen när hon mot alla odds skapat det första bemannings- och rekryteringsföretaget inom bygg- och anläggningsbranschen.
ExpanderaMera fäster stor vikt vid personalens kompetens och har arbetat hårt för att lyfta moralen inom branschen, bland annat genom att skriva debattartiklar och införa en fond mot svartjobb. Företaget har även startat MeraHem - ett hushållsnära tjänsteföretag som erbjuder byggnadsarbetarnas medföljande fruar och flickvänner vita arbeten. Jessica har varit en pionjär som uppfostrat och lärt hela byggbranschen om bemanning, rekrytering och affärsetik. Efter sju års envis kamp har hon lyckats få till ett fungerande avtal med fackföreningen Byggnads och därmed öppnat vägen för alla bemanningsföretag som vill in i byggsektorn.


ExpanderaMera är idag verksamt i hela Sverige och rekryterar från hela Europa. Företaget har funnits sedan år 2000, har 120 anställda och är ett av de snabbast växande i landet. Företaget är dessutom på väg att bli Europas största och bästa bemannings- och rekryteringsföretag inom bygg, anläggning och fastighetssektorn.


Jessica har också utsetts till Sveriges bråkigaste kvinna  2009 av Passion for Business och hon vann Göran priset 2010Följ Jessicas blogg på Entreprenör24. Heja Jessica!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar