april 19, 2012

Louise Eriksson, grundare AdProfitAdProfit grundades av Louise Eriksson, 25 år, med en affärsidé om att förenkla digitala medieköp som riktas mot beslutsfattare och privatpersoner med ett starkt kapital. Louise tycker att bra entreprenörer har förmågan att se potentialer.
– Jag tror att man måste vara lite korkad i den bemärkelsen att man inte ser risker utan ser tillgångar och möjligheter. Det spelar inte så stor roll hur många gånger man faller ner bara man kan ställa sig upp igen och borsta av sig, säger Louise om de egenskaper som gör en bra entreprenör. Som tips till andra unga blivande entreprenörer säger Louise:
– Våga! Och ta risker, med betoning på smarta risker.
Den beräknade omsättningen för AdProfit 2011/2012 är 25 miljoner kronor. Heja Louise!Grundarna bakom Laget.se, som erbjuder idrottslag gratis hemsidor, och den digitala annonseringsbyrån AdProfit delade på vinsten ”Årets Unga Entreprenör Öst 2012” på årets Founders Alliance Entreprenörsgalan Öst 2012 för östra Sveriges främsta entreprenörer och entreprenörsvänner. I år gick vinsten Årets Unga Entreprenör för första gången till två företag. Laget.se och AdProfit mottog lika många röster och fick därmed dela vinsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar