maj 15, 2012

Emelie Åström & Malin Samuelsson grundare Asenda Solutions
Emelie Åström och Malin Samulesson, grundarna av det skånska detaljhandelsföretaget Ascenda Solutions mottog igår utmärkelsen ”Årets Unga Entreprenör Syd 2012” på Entreprenörsgalan Syd. Förutsättningen för att bli korad till Årets Unga Entreprenör Syd är att man är under 30 år och har en omsättning på minst 100 000.

Det skånska detaljhandelsföretaget Ascenda Solutions grundades av Emelie Åström och Malin Samuelsson år 2010 och har sedan våren 2011 arbetat med att sälja ergonomisk butiksinredning till detaljhandeln. Emelie och Malin vill att Ascenda Solutions ska ses som ett innovativt företag inom detaljhandelsbranschen. Idag, två år efter starten, har Emelie och Malin blivit extra uppmärksammade då de igår fick utmärkelsen Årets Unga Entreprenör Syd 2012.
– Vi är verkligen jätteglada över den här utmärkelsen och allt som kommer med den. Medlemskapet i Founders Alliance betyder jättemycket för oss. Genom det får vi möjligheten att nätverka och att lära oss av erfarna entreprenörer, säger Malin Samuelsson.
Bakom Entreprenörsgalan Syd som ägde rum på Akvariet i Malmö igår står entreprenörsnätverket Founders AllianceFörutsättningen för att bli korad till Årets Unga Entreprenör Syd är att man är under 30 år, har en omsättning på minst 100 000 kronor och ses som en framtida förebild. 
– Entreprenörsgalan är en mötesplats där de erfarna möter de unga. Här samlas södra Sveriges främsta entreprenörer för att dela värdefulla kunskaper och erfarenheter med varandra. Genom utmärkelserna vill vi väcka uppmärksamhet för allt som de åstadkommer, säger Founders Alliance grundare Niclas Carlsson.
Utmärkelsen Årets Unga Entreprenör Syd syftar till att främja unga entreprenörers tillväxtvilja och framgång för att på lång sikt öka antalet värdefulla arbetstillfällen. Årets Unga Entreprenör Syd är en av fyra regionala deltävlingar i Årets Unga Entreprenör. Den nationella vinnaren koras på den nationella finalen Entreprenörsgalan Sverige som inträffar den 25 september.

För mer information kontakta:
Emelie Åström. Tel: 046 – 46 01 521
Malin Samuelsson. Tel: 046 – 46 01 523

Niclas Carlsson, grundare Founders Alliance. Tel: 0708- 10 78 05. E-post: niclas.carlsson@foundersalliance.com
Founders Alliance är ett affärsnätverk för Sveriges främsta entreprenörer. Founders Alliance startades 2001 som ett forum för grundare med erfarenhet av att bygga starka tillväxtföretag. Vår ambition är att utveckla våra medlemmars verksamhet och förbättra affärsklimatet för Sveriges entreprenörer. Kriterier för medlemskap är en viss nivå av omsättning, lönsamhet och samhällsengagemang. Founders Alliance har idag cirka 600 medlemmar i hela Sverige.
www.foundersalliance.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar